Install this theme
adreianpayne:

yes hello we are open good morning

adreianpayne:

yes hello we are open good morning

kyranwolfe:

darksilenceinsuburbia:

Villa Vals

Architects CMA and SeARCH were focusing on the question if it would be possible to conceal a house in an Alpine slope while still exploiting the wonderful views and allowing light to enter the building when planing the Villa Vals. They decided to build a central patio into the steep incline to create a large facade with considerable potential for window openings. The viewing angle from the building is slightly inclined, giving a dramatic view of the beautiful mountains on the opposite side of the narrow valley.

All images © Iwan Baan

In a hole in the ground there lived a Hobbit.

allthingseurope:

Palamidi Fortress, Greece (by romaniashots)

allthingseurope:

Palamidi Fortress, Greece (by romaniashots)

thedailypersian:

Naranjestan Garden - Shiraz, Iran

thedailypersian:

Naranjestan Garden - Shiraz, Iran